سلامت و تغذیه

برگر شیک شک و سس جادویی آن

ممکنه احمقانه به نظر برسد ولی خیلی از طرفدارهای برگر ممکن‌است یک ساعت داخل صف منتظر وارد شدن به رستوران شیک شک باشند تا برگر های آن‌را امتحان کنند. چرا؟ چون که برگرش بسیار کلاسیک و ساده است، شکیل و خوش طعم، و بسیار فوق العادست.

به ما اعتماد کنید و به خودتان شانسی بدهید که اگر از این رستوران دور هستید برای خودتان در خانه برگر شیک شک رو درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم سس برگر شک شک :

۱/۲ فنجان مایونز

۱ ق‌غ کچاپ

۱ ق‌غ خردل

۴ تکه خرد شده خیارشور

۱/۴ ق‌چ پودر سیر

۱/۴ ق‌چ پاپریکا
مقداری فلفل کاینه

برای برگر :‌

۲۲۶ گرم گوشت راسته گاو – sirloin

۱۱۳ گرم گوشت سینه گاو-chuck

۱۱۳ گرم گوشت گردن گاو- brisket

۲ ق‌غ کره (به دمای محیط رسیده)

۴ نان سیب‌زمینی همبرگری

۴ ق‌غ سس برگر شیک شک

۴ خیارشور تکه شده

۸ اسلایس گوجه

۱/۲ ق‌چ روغن گیاهی

نمک و فلفل تازه آسیاب شده

۴ تکه پنیر

طرز تهیه :

۱) مایونز، کچاپ، خردل، خیارشور، پودر سیر و پاپریکا و فلفل کاینه را داخل غذاساز بریزید و آن را روشن کنید و تازمانی که سس یک دست شود آن را مخلوط کنید. (حدود ۳/۴ فنجان سس به ما می‌دهد)

۲) گوشت‌ها را با هم مخلوط کنید و آن‌هارا به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و گلوله کنید و آن‌هارا داخل یخچال بذارید تا زمانی که آماده پخت شود.

۳) نان‌هارا از وسط باز کنید و روی آن‌هارا به کره آغشته کنید و درون گریل یا ماهیتابه قرار بدهید تا زمانی که کامل برشته شود.

بعد از اینکه برشته شد آن‌هارا از ماهیتابه بردارید و روی یک قسمت آن سس برگر شیک شک را بریزیرد. حدود ۱ ق‌غ و در قسمت دیگر یک خیارشور تکه شده و ۲ تکه گوجه فرنگی قرار بدعید

۴) روغن را داخل ماهیتابه که زیر آن‌را با شعله متوسط رو به بالا روشن کرده‌اید بریزید و اجازه دهید تا روغن گرم شود. دو طرف گوشت را نمک و فلفل بزنید و همبرگر را داخل ماهیتابه قرار بدهید و اجازه دهید تا خوب پخته و سرخ شود حدود دو دقیقه هر طرف زمان می‌برد.

۵) با دقت برگر را پشت و رو کنید و یک تکه از پنیر را رویش قرار بدهید و اجازه دهید تا یک دقیقه پنیر ذوب شود سپس گوشت را روی نان گذاشته و سرو کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *