سلامت و تغذیه

ساندویچ هات‌داگ تنوری شده و پنیر

هات داگ نوعی سوسیس است که البته فرمول غذایی و ترکیبات آن با نوع معمولی متفاوت میباشد و معمولا در سایزی بزرگتر از نمونه های معمول توسط شرکت ها تولید میگردد که ترکیبات و درصد آنها در فهرست مواد تشکیل دهنده آمده است ؛ اما موضوع مهم طرز تهیه آن است ؛ هات داگ را میتوان به چند روش متفاوت و حتی ابداعی تهیه نمود که در هر کدام مختلفات کنار آن میتواند تغییرات فراوانی داشته باشد ؛ بیشترین تغییرات در انواع هات داگ برمیگردد به نوع سس های مورد استفاده در آن مانند سس پنیر چدار یا سس سالسا یا سس پستو و…. که در این آموزش ابتدا هات داگ را آماده مینماییم و سپس دستور یک سس خوشمزه را برایتان قرار خواهیم داد تا از این طرز تهیه هات داگ تنوری با فر خانگی نهایت استفاده را ببرید .

طرز تهیه ساندویچ هات داگ تنوری در فر
در گام نخست فر را روشن کرده و در دمای ۳۷۰ درجه فارنتهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کاملا گرم شود .

سپس سوسیس را از بهترین نوع خریداری نموده و پوست آن را جدا مینماییم و سپس مانند شکل آن را در سیخ جوجه گردان فرو میکنیم
در این مرحله مقداری روغن (ترجیحا کره یا روغن زیتون) را در ظرفی مانند نعلبکی ریخته و با آغشته کردن چاقو و زدن برش به سوسیس مانند تصویر , عمق در هات داگ ایجاد میکنیم که البته باعث نفوذ روغن نیز میگردد و باید برای هر برش یک مرتبه چاقو را در روغن آغشته کنیم و این عمل را برای تمام اطراف هات داگ انجام میدهیم تا همه طرف آن چاک خورده باشد .
اکنون در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد را به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه بپزید. شیر را به طور یکجا اضافه کنید و هم بزنید. مایع را تا حدی که غلیظ شود و حباب روی آن ایجاد شود روی شعله حرارت دهید. پنیر چدار را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
اکنون در این مرحله تا خنک شدن سس , به سراغ ادامه تهیه هات داگ میرویم و اکنون میتوانید مقداری ادویه های مخصوص مانند پودر فلفل یا پودر سیر و پودر نعناع و آویشن و… بر روی آن بپاشید مانند تصویر زیر و در آخر سوسیس را در فر قرار دهید .

حالت فر را بر روی جوجه گردان بگذارید تا همزمان با حرارت سوسیس در حال دوران و گردش باشد تا تمام نقاط آن به یک اندازه گریل شود .

نان‌ هات‌داگ هارا از وسط برش می‌دهیم روی سطح داخلی آن را با کره یا روغن زیتون می‌پوشانیم سپس داخل ماهیتابه یا گریلی که از قبل داغ کرده‌ایم میذاریم تا سطح داخلی نان کاملا برشته شود.

حالا هات‌داگ‌های تنوری شده در فر را داخل نان میذاریم کمی خیارشور نگینی شده روی آن میریزیم و در مرحله آخر سس پنیر رو بهش اضافه میکنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *