نوشته شده در سلامت و تغذیه

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج منتشر شده در اردیبهشت ۲۰, ۱۳۹۷ارسال دیدگاه

خورشت آلو اسفناج یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های سنتی ایرانی‌ است که هم با مرغ و هم با گوشت پخته می‌شود. بسیاری از مردم به دلیل وجود اسفناج از خوردن این خورش صرف نظر می‌کنند اما باید بدانید که ترکیب اسفناج، آلو، زعفران و گوشت طعم این خورش را بی‌‌نظیر می‌کند. خورش آلو اسفناج یک گزینه عالی برای مهمانی‌ها و مجالس شما نیز است.

پس با ما همراه باشید با طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

  • ۴۰۰ گرم گوشت خورشتی گوسفندی
  • ۲ کیلو اسفناج خرد شده
  • ۲۰۰ گرم آلو خورشتی
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

  • ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کرده و باز تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس ادویه خورشتی، زردچوبه و کمی فلفل به گوشت اضافه کنید.
  • مقداری آب روی گوشت بریزید تا نیم‌پز شود. دقت کنید که مقدار آب اضافه شده باید به اندازه‌ای باشد که حین پخت دوباره آبی اضافه نشود چون طعم خورش بد می‌شود هم‌چنین نه آنقدر زیاد باشد که آبکی شود.
  • اسفناج‌های پاک کرده و خرد شده را با دو تا سه قاشق غذاخوری روغن، داخل یک تابه تفت دهید تا کاملا سرخ و خوشمزه شود. توجه داشته باشید که زیاد سرخ کردن اسفناج باعث تلخی آن می‌‌شود.
  • یک ساعت مانده تا پخت کامل گوشت، اسفناج‌ها را به قابلمه اضافه کنید تا خورش به آرامی جا بیفتد.
  • آلو‌ها را نیم ساعت داخل آب سرد خیس کرده، با روغن تفت دهید و نیم ساعت آخر پخت به خورش اضافه کنید.
  • حرارت اجاق را بسیار کم کنید تا خورش جا بیفتد. در آخر نمک را اضافه کنید و خورش را به همراه برنج زعفرانی سرو کنید.
  • دقت کنید که خورش آلو اسفناج باید کم‌آب و روغن افتاده باشد. نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *