سلامت و تغذیه

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه

مواد لازم

۵-۶ نفر

  1. ۴ ق. غ. آرد
  2. ۲ ق. چ. پودر کاکائو
  3. ۴ ق. غ. شکر
  4. ۵ ق. غ. شیر
  5. ۲ ق. غ. روغن مایع
  6. ۱ ق. چ. بکینگ پودر
  7. ۱ عدد تخم مرغ
  8. ۱ چهارم ق چ وانیل

طرز تهیه

۳۰ دقیقه

  1. این اندازه و دستور #کیک_فنجونی هستش ولی من به جای اینکه مواد تو توی فنجونا بریزم توی یک قالب متوسط سیلیکونی ریختم.

     

  2. اول یه قابلمه بزرگ رو آب کنید به اندازه ای که تا نصف قالب یا فنجون ها رو آب بگیره بعد بزارید رو گاز تا جوش بیاد حالا شروع کار؛

  3. همه مواد خشک و با هم مخلوط کنید بعد تخم مرغ و اضافه کنید و با چنگال هم بزنید بعد شیر و روغن ‌ اضافه کنید (به جای شیر آب پرتقال هم میتونید بریزید یا حتی آب) قالب رو چرب کنید و تا نصفش مایع کیک رو بریزید بعد اونو تو قابلمه بزارید و در قابلمه رو ببندید (حتما حتما از دمکنی استفاده کنید)

  4. بزارید به مدت نیم ساعت با شعله کم بپزه. (اگه توی ۴ تا فنجون ریختید یک ربع کافیه) بعد این زمان تا ده دقیقه در قابلمه رو باز نکنید. *دقت کنید فنجون ها رو زیاد پر نکنید که بعد از پف کردن، کیک سر ریز بشه.

  5.  

    زیر قابلمه تون زیاد نباشه و حجم آب هم دقت کنید زیاد نباشه که موقع جوشیدن آب و قل زدن، آب توی فنجون ها بریزه و کیک رو خراب و خمیر کنه. سپس کیک شکلاتی با سس براق که روش میریزن  و اکلیل خوراکی نارنجی تزبین کرده و میل کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *