نوشته شده در سلامت و تغذیه

فوت و فن های پخت یک حلوای حوشمزه

فوت و فن های پخت یک حلوای حوشمزه منتشر شده در اردیبهشت ۱۸, ۱۳۹۷ارسال دیدگاه
  1. آرد حلوای گندم بهتر است آرد نان سنگک باشد در این صورت حلوا خوش‌رنگ‌تر و بهتر می‌شود.
  2.  روغن جامد به تنهایی برای درست کردن حلوا مناسب نیست، چون می‌بندد و منظره و مزه بدی پیدا می‌کند. (خصوصاً در زمستان)
  3.  آرد را باید با ملایمت سرخ کنید تا نسوزد چون اگر آرد بسوزد مزه‌ی حلوا تلخ می‌شود و شکل ظاهری آن نیز یک‌رنگ و یک‌دست نمی‌شود.
  4.  با آرد برنج می‌توانید حلوا درست کنید که باید آرد کمتر سرخ شود و به آن ترحلوا می‌گویند.
  5.  آرد حلوا را باید حتماً الک کنید.
  6.  موقع مخلوط کردن آرد سرخ شده با شربت باید خیلی مراقب بود و برای این منظور دستکش آشپزخانه بپوشید. تا احتمال پریدن حلوا و سوختن دست کاهش یابد.
  7.  بهتر است از قاشق چوبی برای هم زدن آرد و شربت استفاده کنید.
  8.  زعفران حلوا را باید کاملاً سایید و درشت‌ نباشد چون در حلوا دیده می‌شود.
  9.  برای صرفه‌جویی در مصرف زعفران می‌توانید مقدار یک‌دوم لیوان از آب حلوا را کم کنید و گلاب اضافه کنید و به جای یک‌دوم زعفران نیز از گلرنگ زعفران استفاده کنید
  10.  برای تزیین روی حلوا می‌توانید از ترحلوا که رنگ روشنتری دارد نیز استفاده کنید.
  11.  از کنجد و خشخاش نیز می‌توانید برای تزیین روی حلوا استفاده کنید.
  12.  سرخ کردن به اندازه‌ی آرد نکته مهم در پختن حلوا می‌باشد.
  13. به جای هر یک از مواد حلوا می‌توانید موادی را جایگزین کنید که نام حلوا و مزه‌ی آن تغییر می‌کند که یا در گذشته دستور پخت آن داده شده است و یا دستور آن را در آینده خواهیم گفت.
  14. از حلوا معمولاً در مناسبت‌های نذری و یا ایام سوگواری استفاده می‌شود به شکل‌های مختلف می‌توان حلوا را برای پذیرایی آماده کرد.
  15.  در ظرف مناسب بریزید و تزیین کنید.
  16.  در میان دو نان بستنی به اندازه‌‌های دلخواه، بگذارید.
  17.  می‌توانید در نان میکادو بگذارید و برش بزنید.
  18.  در نان شیرینی خامه‌ای پر کنید.
  19.  در نان ولوان پر کنید.
  20.  در کیک رولت بچینید.
  21.  در کاغذ شکلات بگذارید.
  22.  در نان‌های سنتی (مانند: لواش سنگک و یا تافتون) سرو کنید و…
  23.  اصطلاحاً به غلتاندن حلوا در قابلمه بقچه کردن و یا گهواره کردن می‌گویند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *