اخبار متفرقه

پنکیک صبحانه‌ی ساده و خوشمزه

کیک تابه‌ای یا پنکیک (به انگلیسی: Pancake) نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند. در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیک‌ها را همراه با مربا، شکلات، میوه، شیره درخت افرا و گوشت مصرف می‌کنند.

کیک‌های تابه‌ای پهن و شیرین هستند و نوع پخت و ساختار آن در سراسر جهان متفاوت است. انواع متعددی از آن در سراسر اروپا و آمریکا وجود دارد. برای مثال در آلمان کیک‌های تابه‌ای با سیب‌زمینی درست می‌شوند. در منطقه مازندران ایران به نان کماج که نوعی نان سنتی است معروف است.

کیک‌های تابه‌ای یا پنکیک هم می‌توانند به صورت شیرین باشند که به عنوان صبحانه و عصرانه خورده شود هم بی طعم و شور که در کنار موواد گوشتی و با سیب زمینی خورده شود.
پنکیک‌ها صبحانه بسیار خوشمزه و متفاوتی است و بسیار ساده و همینطور اگر از مواد قندی و روغنی کمتری استفاده کنیم می‌تواند جزو صبحانه‌های بسیار مقوی باشد و در طول روز بسیار آدم را سیر کند.

دستور پنکیک:
*البته من این دستور رو‌ از یه سایتی برداشتم اما خب خیلی آزمون خطاش کردم بعضی چیزاشو بالا پایین کردم که به نظرم کیفیت پنکیک بهتر شد ولی لینک سایت اصلی رو هم می‌ذارم.

مواد لازم:
۲پیمانه آرد الک شده (بعد اینکه دو‌پیمانه رو الک کردید ۲ قاشق غذاخوری از آردتون رو‌بردارید و جای همون ۲ قاشق آرد ذرت بریزید)
۱ونیم پیمانه شیر
۱ عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده
۲ ق‌غ سرخالی شکر
۲ق‌چ بیکینگ پودر
۱قاشق چ‌خ نمک
۱ونیم ق‌چ وانیل
۲ ق‌غ روغن یا کره آب‌شده( که البته کره باعث میشه عطر و بافتمون بهتر باشه)

طرز تهیه:
آرد سفید و آرد ذرتمون رو الک میکنیم، نمک و شکر و بیکینگ پودر و اگر وانیلمون پودری هست رو‌بهش اضافه میکنیم.
باهم یکم مخلوطشون میکنیم و یک گودال درست می‌کنیم.
توی گودالمون تخم‌مرغ‌، یک پیمانه از شیرمون و کره و اگه وانیلمون عصاره هست توی این مرحله اضافه میکنیم.
حالا آروم آروم هم‌میزنیم تا با مواد خشکمون مخلوط بشه. اگر پنکیک‌های خیلی کلفت و بالشتی میخواهید همین یک پیمانه شیر براش کافیه و همونطور که میبینید غلظت مایع پنکیک زیاده اما اگر مثل من دوست دارید یکم نازک‌تر باشه اون نیم پیمانه دیگر رو هم بهش اضافه کنید تا غلظت مایع پنکیکون مثل ماست شل باشه .
از قبل‌ ماهیتابه‌ رو روی شعله متوسط میذاریم خوب گرم بشه
هر مقدار که دوست داریم مایع پنکیک میریزیم.
وقتی روی پنکیک‌ها حباب ایجاد شد و زیرش تقریبا قهوه‌ای رنگ شد برش می‌گردونیم.

توجه:
نیازی نیست اگر ماهیتابمون نچسب هست مثل تفلون یا چدن و سرامیک برای پنکیک‌ها توی ماهیتابه هم روغن بریزیم اینجوری پنکیک‌هامون رویه‌ای یک دست و‌زیبا دارند .
نکته: آرد ذرتی که جایگزین کردیم باعث میشه بافت نرم‌تری داشته باشه پنکیکمون و بسیار لذیذتر و خوشمزه‌تر باشد.

نکته: برای خوردن پنکیک چون از روغن زیادی اضافه نکردیم وقتی سرو کردیم میتونیم ذره‌ای کره روی پنکیک‌های گرممون بذاریم و روی آن عسل یا شیره مخصوص پنکیک بریزیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *