سلامت و تغذیه

کوفته از غذاهای معروف قدیمی

کوفته از غذاهای معروف قدیمی و پرطرفدار است که در تهیه گونه های مختلف آن، سبزی های معطر و گوشت قرمز استفاده می شود. کوفته ها را بر پایه مواد سازنده خود به انواع مختلف تقسیم می شوند.

از آنجایی که در تهیه این غذا از مواد مغذی و پر کالری استفاده می شود، ارزش غذایی بالایی دارد. در تهیه این خوراک خوشمزه باید دقت کرد تا مزه واقعی خود را حفظ کنند و شکل گرد خود را از دست ندهند.
مواد لازم:

  • گوشت گوساله (چرخ کرده): ۴۰۰ گرم
  • گوشت گوسفندی (چرخ کرده): ۴۰۰ گرم
  • خمیر یوفکا: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (ریز خرد شده): ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای (ریز خرد شده): ۱ عدد
  • برگ نعناع تازه (ریز خرد شده): ۳ عدد
  • برگ جعفری (ریز خرد شده): ۵ الی ۶ عدد
  • زیتون (خرد شده): ۱۵۰ گرم
  • سیر (له شده): ۱ حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه انواع کوفته و این کوفته خاص:

۱. گوشت های چرخ کرده، فلفل قرمز، فلفل دلمه ای، برگ نعناع، برگ جعفری و زیتون خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. سیر له شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کنید.

۲. مواد را به خوبی ورز دهید. سپس در سلفون بپیچید و حدود ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از گذشت این زمان، خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کرده و مخلوط گوشت را روی یک طرف خمیر پخش کنید.
۳. خمیر را رول کرده و سپس برش هایی به اندازه ۳ سانتی متر روی آن ایجاد کنید.
۴. برش های خمیر را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند، سپس سرو کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *