نوشته شده در سلامت و تغذیه

یک سالاد سزار هیجان انگیز

یک سالاد سزار هیجان انگیز منتشر شده در اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۷ارسال دیدگاه

سالاد سزار نام سالاد معروف ایتالیایی است که در ایران بسیار درست میشود.

آموزش درست کردن سالاد سزار خوشمزه و عالی را برای شما داریم که می توانید به سبک مردم ایتالیا این خوراکی خوشمزه را درست کنید. سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد.

این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه می‌شود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد.

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار مرغ

  • فیله‌مرغ طعم‌دار شده ۵۰۰ گرم
  • نان فرانسوی یا نان تست ۵۰۰ گرم
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر ۱ حبه بزرگ
  • پنیر پارمزان رنده شده ۱/۲ پیمانه
  • کاهو بزرگ ۱ عدد
  • نمک و ففل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد سزار مرغ
مرحله اول؛ مزه‌دارکردن فیله مرغ است. برای مزه‌دارکردن فیله مرغ می‌توانید از انواع ادویه‌جات دلخواه استفاده کنید. پیشنهاد ما استفاده از نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، کمی آویشن و روغن زیتون است. فیله‌ها را با مواد گفته‌شده مزه‌دار نموده و کنار بگذارید.
حالا نوبت آماده‌ کردن کروتان است. به نانی که چندین مرتبه پخته شده و کاملا ترد و برشته شده باشد کروتان گفته می‌شود.
نکته: بهتر است نانی که برای تهیه کروتان از آن استفاده می‌کنید تازه نباشد. اگر نان از قبل مانده ندارید، نان تازه را قبل از تهیه سالاد داخل یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود و بعد از آن استفاده کنید.

برای تهیه کروتان، ابتدا باید دمای فر را بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
نان فرانسوی یا نان تست را به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید.
نان‌های خردشده را کف سینی فر قرار داده و به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شوند.
در همین زمان روغن‌زیتون، نمک و فلفل را به همراه یک حبه سیر له‌شده داخل یک کاسه بزرگ ریخته و با هم مخلوط کنید.
نان‌ها را از فر خارج‌ کرده و روغن زیتون مزده‌دار شده‌ای که آماده کردید را روی نان‌ها بمالید و آن‌ها را تکان دهید تا روغن به خورد نان‌ها برود.
دوباره نان‌ها را کف سینی فر چیده و برای ۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید.
بعد از ۵ دقیقه نان‌ها را از فر بیرون بیاورید، تکان‌داده و برای بار سوم این بار هم به مدت ۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا قهوه‌ای طلایی شوند.
در همین فاصله، فیله‌ مرغ‌هایی که با ادویه‌جات دل‌خواه مزه دار کرده‌اید را نیز داخل فر قرار دهید تا گریل شوند.
می‌توانید برای سرو سالاد سزار مرغ، برگ‌های کوچک مغز کاهو را جدا کرده و به صورت درسته کف ظرف بچپینید یا این‌که‌ آن‌ها را خرد کرده و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
فیله‌های گریل شده را از فر درآورده و برش بزنید.
فیله‌ها را روی کاهوها بریزید و با نیمی از پنیر پارمزان رنده‌شده و تکه‌های کروتان ترکیب کنید.
سس سزار را با قاشق روی سالاد ریخته و با مابقی پنیر پارمزان سالادتان را تزیین نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *